Actualizare: 2024.02.03Categoria: ServiciiTag: Sat Chinteni
Profi şi Pepco

Pe o suprafață de 1.400 de metri pătrați, compania S.C. Terra Max S.R.L. a construit un supermarket Profi şi un magazin Pepco la intrare în Chinteni. Proiectul a primit aviz favorabil în Comisia de Urbanism a Consiliului Județean Cluj (arhitectul șef al județului, Claudiu Salanță), deși a întâmpinat opoziția unor localnici din cauza temerilor legate de aglomerație.

  • 2023.06.22: Se anunță joburile disponibile în magazinele Profi și Pepco, semn că proiectul merge mai departe și va fi finalizat: Chinteni.net, StiriDinChinteni.ro.
  • 2022.03.17: Apar primele mențiuni (Cluj24.ro, Zcj.ro, ActualDeCluj.ro) în presă referitoare la construcția unui magazin Profi în localitatea Chinteni, acestea fiind bazate pe ședința de joi, 17 martie 2022, a Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism (C.T.A.T.U) a județului Cluj. Pe ordinea de zi a fost proiectul: P.U.D. și Documentație pentru autorizarea execuției lucrărilor de construire a obiectivului: clădire comercială, racorduri, branșamente, extindere utilități, după caz, sistematizare teren, amenajări exterioare, amplasare totem și semnalistică, cu amplasamentul în comuna Chinteni.